Enveloppen afdrukken met Windows (PCL 6/PostScript 3)

1Nadat u een document hebt aangemaakt, opent u het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] in de oorspronkelijke toepassing van het document.

2Klik op het tabblad [Uitgebreide Instelling].

3Klik in het veld "Menu:" op het pictogram [Standaard] en configureer dan de volgende instellingen:

• Documentformaat:

Selecteer het formaat van de envelop.

4 Klik in het veld "Menu:" op het pictogram [Papier] en configureer dan de volgende instellingen:

• Invoerlade:

Selecteer de papierlade met de enveloppen.

• Papiersoort:

Selecteer [Envelop].

Wijzig andere afdrukinstellingen indien nodig. Zie de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor verdere informatie.

5Klik op [OK].

6Begin met afdrukken vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.