Envelopinstellingen via het bedieningspaneel configureren

Als u afdrukt op enveloppen, plaats de enveloppen dan in lade 1 of de handinvoer en volg onderstaande procedure voor het opgeven van enveloptype en -dikte.

Druk op de [Menu]-knop en selecteer de instellingen met de toetsen [Pijl-omlaag ] of [Pijl-omhoog ].

1Selecteer [Papierinvoer] image Druk op [OK]

2Selecteer [Papierformaat: (ladenaam)] image Druk op [OK]

3Selecteer het enveloptype. image Druk op [OK]

4Selecteer [Papiertype: (ladenaam)] image Druk op [OK]

5Selecteer [Envelop] afbeelding Druk op [OK]

Opmerking

• Voor meer informatie over het plaatsen van enveloppen, zie Enveloppen plaatsen

• Configureer de papierinstellingen op de goede manier met zowel het printerstuurprogramma als het bedieningspaneel. Voor informatie over het instellen van de printerinstellingen raadpleegt u Afdrukken op enveloppen.