1Nadat u een document hebt aangemaakt, opent u het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] in de oorspronkelijke toepassing van het document.

2Klik op het tabblad [Setup] en configureer de volgende instellingen:

Wijzig andere afdrukinstellingen indien nodig. Zie de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor verdere informatie.

3Klik op [OK].

4Begin met afdrukken vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.