1Nadat u een document hebt aangemaakt, opent u het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] in de oorspronkelijke toepassing van het document.

2Klik op het tabblad [Uitgebreide Instelling].

3Klik in het veld "Menu:" op het pictogram [Bewerken] en configureer de volgende instellingen:

• Lay-out:

Selecteer een combinatiepatroon voor de afdrukfunctie Combineren. Geef dan in de lijst "Paginavolgorde:" de methode aan voor het combineren van pagina's. Raadpleeg voor meer informatie Meerdere pagina's combineren tot één pagina.

• 2-zijdig:

Selecteer een methode voor het inbinden van de pagina's om de functie dubbelzijdig afdrukken in te stellen. Raadpleeg voor meer informatie Afdrukken op beide zijden van een pagina (dubbelzijdig afdrukken).

• Boekje:

Om boekjes te maken, selecteert u [Uit] in de lijst "Dubbelzijdig:". Selecteer vervolgens [Tijdschrift] in de lijst "Boekje:". Raadpleeg voor meer informatie Boekjes afdrukken.

• Poster:

Selecteer een lay-out voor het afdrukken van posters. Raadpleeg voor meer informatie Poster.

Wijzig andere afdrukinstellingen indien nodig. Zie de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor verdere informatie.

4Klik op [OK].

5Begin met afdrukken vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.