1Nadat u een document hebt aangemaakt, opent u het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] in de oorspronkelijke toepassing van het document.

2Klik op het tabblad [Uitgebreide Instelling].

3Klik in het veld "Menu:" op het pictogram [Papier] en configureer dan de volgende instellingen:

• Scheidingspagina

Geef aan of er een scheidingspagina afgedrukt moet worden. Raadpleeg voor meer informatie Scheidingspagina.

• Voorblad

Geef aan of er een voorblad ingevoegd moet worden. Raadpleeg voor meer informatie Voorblad.

• Tussenblad

Geef aan of er een tussenblad ingevoegd moet worden. Raadpleeg voor meer informatie Tussenbladen.

Wijzig andere afdrukinstellingen indien nodig. Zie de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor verdere informatie.

4Klik op [OK].

5Begin met afdrukken vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.