De papierinstellingen prioriteit geven

U kunt prioriteit geven aan de instellingen die geconfigureerd zijn in het printerstuurprogramma of in opdrachten en aan de instellingen die geconfigureerd zijn in het bedieningspaneel voor elke lade als de printer afdrukgegevens ontvangt.

Als [Driver/Opdracht] geselecteerd is, worden de papierinstellingen opgegeven met het printerstuurprogramma of via de ingave van opdrachten, ongeacht de opgegeven papierinstellingen in de printer.

Als [Apparaatinstellingen] geselecteerd is, worden de papierinstellingen geconfigureerd met het bedieningspaneel van de printer op alle afdruktaken toegepast. Er treedt een fout op als de papierinstellingen van de printerstuurprogramma-opdrachten niet overeenkomen met de instellingen in de printer.

Druk op de [Menu]-knop en selecteer de instellingen met de toetsen [Pijl-omlaag ] of [Pijl-omhoog ].

1Selecteer [Afdrukinstellingen] image Druk op [OK]

2Selecteer [Apparaatmodi] image Druk op [OK]

3Selecteer [Prioriteit lade-instelling] image Druk op [OK]

4Selecteer de lade waarvoor u de prioteitsinstelling wilt wijzigen. image Druk op [OK]

5Selecteer [Driver/Opdracht] of [Apparaatinstelling(en)] image Druk op [OK]

Om de prioriteit in te stellen voor de in het stuurprogramma opgegeven instellingen of door de ingevoerde opdracht, selecteert u [Driver/Opdracht].

Om de prioriteit in te stellen voor de instellingen die op het bedieningspaneel zijn gemaakt, selecteert u [Apparaatinst.].