Weergave van de printerconfiguratie-schermen op het bedieningspaneel

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u de configuratieschermen kunt openen.

In het configuratiescherm kunt u standaards instellen of wijzigen.

Belangrijk

• Als Beheerderverificatie management is opgegeven, neem dan contact op met uw beheerder.

1Druk op de [Menu]-knop.

Illustratie Menu-knop

2Selecteer de instellingen die u wilt wijzigen.

Druk op [Pijl-omlaag ] of [Pijl-omhoog ] om de volgende en vorige items te selecteren.

3Druk op de [OK]-knop.

Opmerking

• Wijzigingen die u aanbrengt met configuratieschermen blijven van kracht, zelfs als de stroom uitgeschakeld wordt.

• Om wijzigingen aan instellingen ongedaan te maken en terug te keren naar het startscherm, drukt u op de Escape-knop.