Het log-in wachtwoord wijzigen met behulp van Web Image Monitor

1Start Web Image Monitor op.

Raadpleeg voor meer informatie Printerconfiguratie-schermen met een internetbrowser weergeven.

2Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Adresboek].

3Selecteer de gebruiker of de groep.

4Klik op [Wijzigen].

5Vink het selectievakje [Gebruikersverificatie] aan bij [Verificatiebeheer].

6Klik op [Ga naar volgende].

7Klik op [Aan] naast [Log-in wachtwoord wijzigen].

8Voer in het vak [Log-in wachtwoord] het nieuwe wachtwoord in.

9Voer in het vak [Log-in wachtwoord bevestigen] het nieuwe wachtwoord in.

10Klik op [Ga naar volgende].

11Klik op [OK].

12Klik op [Uitloggen].