Handleidingen voor dit apparaat

Lees deze handleiding aandachtig door voor u dit apparaat in gebruik neemt.

Raadpleeg de handleidingen die relevant zijn voor de handelingen die u met het apparaat wilt uitvoeren.

Belangrijk

• De weergavemethode is afhankelijk van de handleiding.

• Adobe ® Acrobat® Reader®/Adobe Reader moeten geïnstalleerd zijn om de handleidingen als pdf-bestand te kunnen bekijken.

• Er moet een webbrowser geïnstalleerd zijn om de HTML-handleidingen te kunnen bekijken.

Gebruikershandleiding

Hieronder staan samenvattingen voor de bedieningsinstructies betreffende het basisgebruik van dit apparaat, veelgebruikte functies en problemen oplossen als er een foutmelding verschijnt.

Lees dit eerst

Lees voordat u het apparaat gebruikt het gedeelte Veiligheidsinformatie van deze handleiding. Hierin staan de regels en overeenstemming met milieuwetten.

Verkorte Installatiehandleiding

Bevat instructies over het uitpakken van het apparaat tot de aansluiting van het apparaat op een computer.

Gebruiksaanwijzing

Bevat gedetailleerde informatie over de bediening van de printer in HTML-indeling. De volgende onderwerpen worden in deze handleiding behandeld:

• De printer configureren

• Snel aan de slag

• Papier plaatsen

• Afdrukken

• De printer configureren en beheren

• Problemen oplossen

• Onderhoud en specificaties

• VM Card Geavanceerde eigenschapinstellingen

VM Card Webhandleiding Geavanceerde eigenschapinstellingen

Geeft uitleg over hoe de geavanceerde eigenschapinstellingen ingesteld worden met behulp van Web Image Monitor.

Veiligheidshandleiding

Deze handleiding is bedoeld voor de beheerders van het apparaat. Hierin worden beveiligingsfuncties, die de beheerders kunnen gebruiken om geknoei met gegevens of onbevoegd gebruik van het apparaat te voorkomen, uitvoerig uitgelegd. Voor een hogere beveiliging raden wij u aan het volgende eerst te doen:

• Installeer het Apparaatcertificaat.

• Schakel SSL-codering (Secure Sockets Layer) in.

• Wijzig de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder met Web Image Monitor.

Zie de Veiligheidshandleiding voor details.

Zorg ervoor dat u deze handleiding leest wanneer u de geavanceerde beveiligingsfuncties of gebruikers- en beheerdersverificatie instelt.

Installatiehandleiding stuurprogramma

Deze handleiding beschrijft hoe u elk stuurprogramma kunt installeren en kunt configureren.