Deze printer wordt verpakt in schokabsorberend schuim en bevestigd met plakband geleverd, zodat de printer gedurende het transport beschermd is tegen schokken en trillingen. Verwijder deze beschermende materialen zodra de printer op de plaats is waar u hem gaat gebruiken.

WAARSCHUWING

• Houd de plastic materialen (zakken, etc.) die met dit apparaat zijn meegeleverd, te allen tijde uit de buurt van baby's en kleine kinderen. Als plastic in contact komt met mond of neus, kan dit verstikking als gevolg hebben.

VOORZICHTIG

• Wanneer u het apparaat optilt, moet u het vasthouden bij de handgrepen aan weerszijden. De printer kan vallen en beschadigd raken of het vallen kan lichamelijk letsel tot gevolg hebben.

Belangrijk

• Het verwijderde plakband kan vies zijn. Laat het niet op uw handen of kleren komen.

• Til de printer niet op aan de lades.

• Pas op dat er geen paperclips, nietjes of andere metalen voorwerpen in de printer vallen.

1Verwijder de plastic zak.

Illustratie van de printer

2Til de printer met vier personen op aan de inkepingen (handgrepen) aan beide zijden van de printer.

Laat de printer langzaam en voorzichtig zakken om te voorkomen dat uw handen klem komen te zitten.

Illustratie van de printer

Houd tijdens het verplaatsen van de printer de volgende onderdelen niet vast. Doet u dit wel, dan kan dit leiden tot storingen:

• Het handvat op de standaard papierinvoerlade

• De onderkant van de handinvoer

3Verwijder het plakband.

Open de handinvoer voordat u het plakband verwijdert dat eraan vastzit.

Illustratie van de printer

Illustratie van de printer

Als u klaar bent met uitpakken, doet u het volgende:

• Als u de printer wilt gebruiken met de geïnstalleerde optionele accessoires, gaat u naar Opties installeren.

• Als u de printer wilt gebruiken zonder de geïnstalleerde optionele accessoires, gaat u naar: Papier plaatsen.

Gebruik de procedures om de printer correct te installeren. Raadpleeg voor meer informatie Installatieprocedure van de printer.