Het controleren van de inhoud van de doos

Controleer de bij de printer geleverde onderdelen. Zorg ervoor dat u alle onderstaande voorwerpen in uw bezit hebt.

Belangrijk

• Controleer of de doos alle onderdelen bevat die hieronder worden weergegeven. Indien er onderdelen defect zijn of ontbreken, neem dan contact op met uw verkoopvertegenwoordiger.

Illustratie van inhoud van de doos

1. Handleiding: “Verkorte Installatiehandleiding”

2. Handleiding: “Lees dit eerst”

3. CD-ROM: "Printer Drivers, Utilities and Manuals"

4. Klep papierlade

5. Netsnoer

6. Aanvullende documentatie

Opmerking

• Dit pakket bevat geen interfacekabel. Schaf er een aan als u deze nodig hebt om de printer aan te sluiten.