Deze handleiding

Deze handleiding geeft uitleg over de [Startup instelling], [Informatie Uitgebreide eigenschap], [Installeer], [Installatie ongedaan maken] en [Beheerder toepassingen] in verband met de uitgebreide eigenschappen die geïnstalleerd zijn op uw apparaten.

Als de bedieningsmethodes verschillen afhankelijk van het type geavanceerde eigenschap, zullen er afzonderlijke bedieningsmethodes worden gegeven.

Opmerking

• De [Aanvullende Opstart-instelling voor programma], [Installeer Aanvullend programma], [Installatie Aanvullend programma ongedaan maken], [Uitgebreide eigenschappen kopiëren] en [Opslaggegevens kaart kopiëren] van de 'Instellingen Uitgebreide eigenschap', worden niet gebruikt en daarom niet uitgelegd in deze handleiding. Neem voor meer informatie over deze instellingen contact op met uw lokale verkoop- of servicevertegenwoordiger.

• Bevestig de algemene handelingen van de geavanceerde eigenschappen bij uw beheerder.