Lähetysasetukset

Tässä osassa kuvataan [Skanneri]-valikon [Lähetys]-kohdan käyttäjän työkalut.

TWAIN-odotusaika

Kun laitetta käytetään sähköpostin tai tiedoston lähettämiseen, skannauspyyntö joka pyytää käyttämään laitetta TWAIN-skannerina vaihtaa laitteen TWAIN-verkkoskanneritoimintoon. Tällä asetuksella voit säätää, minkä ajan kuluessa laite vaihtaa TWAIN-verkkoskanneritoimintoon.

• Aseta aika

• Heti

Oletus: [Aseta aika], [10 sek]

Kun [Aseta aika] on valittuna, voit syöttää vaihtoajan sekunneissa numeronäppäimillä (3-30 sekuntia). Laite kytkeytyy TWAIN-skanneritilaan vain, kun asetettu aika on kulunut viimeisestä näppäintoiminnosta.

Kun [Heti] on valittuna, laite kytkeytyy TWAIN-verkkoskanneritilaan välittömästi.

Pakkaus (MV)

Valitse pakataanko mustavalkoiset skannaustiedostot.

Oletus: [Päällä]

Tiedoston siirtoon kuluva aika riippuu tiedoston koosta ja verkon kuormituksesta.

Pakkaus.(Harmaa/4-väri)

Valitse pakataanko monitasoiset (harmaasävy/neliväri) skannaustiedostot.

Oletus: [Päällä]

Jos valitset [Päällä], voit määrittää pakkaustasoksi 1–5.

Kuvan laatu on parempi alemmalla pakkaustasolla, mutta tiedonsiirtoon kuluva aika pitenee vastaavasti.

Tiedoston siirtoon kuluva aika riippuu tiedoston koosta ja verkon kuormituksesta.

Tulosta ja poista raportti

Tällä laitteella voi tarkistaa korkeintaan 60 lähetystä. Jos tallennettujen tiedonsiirtojen määrä saavuttaa luvun 60, valitse, haluatko tulostaa lähetysraportin.

• Tulosta ja poista kaikki

Jos [Tulosta ja poista kaikki] on valittuna, lähetysraportti tulostetaan automaattisesti. Tulostettu raportti poistetaan.

• Älä tulosta: poista vanhin

Jos [Älä tulosta: poista vanhin] on valittuna, lähetystulokset poistetaan yksitellen sitä mukaa kun uudet tulokset tallennetaan.

• Älä tulosta: estä lähetys

Jos [Älä tulosta: peruuta läh] on valittuna, lähetystä ei voida suorittaa raportin ollessa täynnä.

Oletus: [Tulosta ja poista kaikki]

Tulosta skannausraportti

Skannausraportti tulostetaan ja poistetaan.

Poista skannausraportti

Skannausraportti poistetaan eikä sitä tulosteta.

Enimmäiskoko

Määritä asetetaanko sähköpostille kokorajoitusta kun siihen on liitetty kuva.

Oletus: [Päällä], [2048KB]

Kun [Päällä] on valittuna, määritä kokorajoitus (128-4096 Kt) numeronäppäimillä.

Jos sähköpostin koko on rajoitettu käytössä olevalla SMTP-palvelimella, määritä asetus sen mukaisesti.

S-postin jako ja lähetys

Tätä toimintoa voidaan käyttää vain, jos [Päällä] on valittuna [Enimmäiskoko]-asetuksessa.

Määritä jaetaanko ja lähetetäänkö [Enimmäiskoko]-asetuksessa määritellyn kokorajoituksen ylittävä kuva useammassa sähköpostiviestissä.

• Päällä (enimmäiskoko)

• Päällä (sivu)

• Pois

Oletus: [Päällä (enimmäiskoko)], [5]

Jos [Päällä (enimmäiskoko)] on valittuna, määritä numeropainikkeilla jaettujen viestien enimmäismäärä (2-500).

Jos [Päällä (enimmäiskoko)] on valittuna, vastaanotettuja tiedostoja ei ehkä voida palauttaa sähköpostiohjelmasta riippuen.

Jos valittu tiedostotyyppi on joko [Monisivu: TIFF] tai [Monisivu:PDF], kuvaa ei ehkä voida jakaa vaikka [Päällä (sivuittain)] olisi valittuna.

Jos [Ei] on valittuna, sähköpostiviestiä ei lähetetä, jos se on kokorajoitusta suurempi. Siinä tapauksessa näytölle avautuu virheilmoitus. Skannattu tiedosto hylätään.

Määritä sähköpostin enimmäiskoko niin, että SMTP-palvelimen kapasiteetti ei ylity.

Anna s-postitiedot

Määritä näytetäänkö sähköpostitiedot, kuten otsikko, asiakirjan nimi ja lähettäjän nimi.

Oletus: [Päällä]

Sähköpostitekstin mallipohjaa ei voi muuttaa.