Kopiokone-valikko

Tässä osassa esitellään [Kopiokone]-valikon käyttäjän työkalut.

Kuvan automaattinen tummuus

Voit määrittää automaattisen tummuuden asetukseksi "Päällä" tai "Pois", kun laitteeseen on kytketty virta tai kun nykyinen tila-asetus on nollattu. "Automaattinen kuvan tummuus" on käytettävissä vain, jos kopioidaan mustavalkoisena ja "Alkup. tyyppi" on "Teksti".

Oletus: [Pois]

Alkuperäisen tyyppi

Voit määrittää minkä tyyppinen alkuperäinen on käytettävissä, kun virta on kytketty päälle tai kun nykyinen tila-asetus on nollattu.

• Teksti

• Teksti/Kuva

• Kuva

Oletus: [Teksti/Kuva]

Automaattinen paperikasetinvaihto

Jos lisäät samankokoista paperia kahteen tai useampaan kasettiin, laite vaihtaa automaattisesti toiseen kasettiin ja käyttää kuvankääntöä, kun ensimmäisessä kasetissa ei ole enää paperia (jos [Päällä] on valittuna.) Tällä asetuksella määritetään, onko automaattinen kasetinvaihto käytössä.

Oletus: [Päällä]

Työn valmistumisen merkkiääni (vain SG 3110SFNw)

Voit valita kuuluuko laitteesta merkkiääni kun kopiointityö on valmis.

Jos [Yleiset]-asetusten ([Järjestelmä]) [Paneelin äänet] -asetus on päällä, laitteesta kuuluu merkkiääni, jos työtä ei saatu valmiiksi kopioinnin keskeytymisen, paperin loppumisen tai paperitukoksen vuoksi.

Oletus: [Päällä]

Mittasuhde

Voit määrittää suurennus- ja pienennyssuhteet jotka näkyvät, jos kopionäytössä painetaan [P/S].

Voit tallentaa enintään kuusi usein käytettyä mittasuhdetta.

alueen A kuvake(pääasiassa Eurooppa ja Aasia)

50 % (A4 A6)

61 % (A4 B6JIS)

65%

71 % (A4 A5, A5 A6)

82 % (B5JIS A5)

93%

100%

115 % (B5JIS A4)

122 % (A5 B5JIS, A6 B6JIs)

141 % (A5 A4, A6 A5)

200 % (A6 A4)

400%

alueen B kuvake(pääasiassa Pohjois-Amerikka)

50 % (A4 A6)

65%

73%

85%

93%

100%

129%

155 % (HLT LG)

400%

Valmiit pien/suur

Voit asettaa ensisijaisen suhteen kun [P/S] on valittuna.

Oletus: [100 %]

Syötä suhde numeronäppäimillä välillä 25-400 1 %:n välein.

Aut taustatumm

Määritä kuvan automaattisen tummuudensäädön taso.

Käytä automaattista tummuutta kopioidessasi asiakirjan, jonka taustakuvan tummuutta on vähennetty automaattisesti.

Oletus: [3] (puoliväli-/keskitasoasetus)

Näytä kopiokokovirhe

Toiminnon avulla tulostin ilmoittaa käyttäjälle, jos kasetissa oleva paperi ei vastaa [Paperikasetti]-valikossa määritettyä paperikokoa

Jos valinta on [Pois päältä], tulostus jatkuu ilman virheilmoitusta, vaikka paperikoot eivät vastaisi toisiaan.

Oletus: [Päällä]