Tulostin-valikko

Tässä osassa selitetään [Tulostin]-valikon käyttäjän työkalut.

Luettelo/testitulostus

Voit tulostaa laitteen konfigurointitiedot.

• Konfig.sivu

Voit tulostaa laitteen nykyiset kokoonpanoasetukset.

• PCL-konfig. /Fonttisivu (vain SG 3110SFNw)

Voit tulostaa nykyisen PCL-konfiguroinnin.

• Valikkoluettelo

Voit tulostaa Tulostin-valikon näyttävän valikkoluettelon.

• Värimalli

Voit tulostaa värimalleja.

• Virheraportti

Voit tulostaa virheraportteja.

I/O-ajastus

Määritä, kuinka kauan tulostin odottaa siihen liitetyn käyttöliittymän vastausta. Kun määritetty aika on kulunut, laite voi vastaanottaa tietoja toiselta laitteelta.

Jos I/O-ajastus on liian lyhyt, aikakatkaisu saattaa tapahtua kesken tiedonsiirron. Tällöin tulostustyö keskeytyy toiselta laitteelta lähetetyn työn vuoksi.

Voit määrittää aikakatkaisun välille 10–60 sekuntia.

Oletus: [15 sekuntia]

PCL Menu (vain SG 3110SFNw)

Suunta

Voit valita sivun suunnan.

• Pysty

• Vaaka

Oletusasetus: [Pysty]

Riviä/sivu

Voit määrittää sivukohtaiseksi rivimääräksi 5–128.

Oletus:

alue-a(pääasiassa Eurooppa ja Aasia)

[64]

alue-b(pääasiassa Pohjois-Amerikka)

[60]

Fonttilähde

Voit määrittää oletusfontin tallennuspaikan.

• Pysyvä

• RAM

Oletus: [Pysyvä]

Jos valitset asetuksen [RAM], voit valita vain tulostimen muistiin ladattuja fontteja.

Fonttinumero

Voit määrittää käytettävän oletusfontin tunnuksen.

• 0–63

• 1–128

"n":n arvo on tulostimen RAM:ille ladattujen fonttien lukumäärä.

Pistekoko

Voit valita oletusfontin pistekoon 0,25 pisteen välein väliltä 4–999,75.

Oletus: [12,00]

Asetus on käytettävissä vain fonteissa, joissa on eri merkkivälejä.

Askelväli

Voit määrittää oletusfontin merkkitiheyden tuumaa kohden 0,01 askeleen välein väliltä 0,44–99,99.

Oletus: [10,00]

Asetus on käytettävissä vain kiinteävälisissä fonteissa.

Merkistö

Voit määrittää valitun fontin merkkivalikoiman. Käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat:

• Roman-8, ISO L1, ISO L2, ISO L5, PC-8, PC-8 D/N, PC-850, PC-852, PC8-TK, Win L1, Win L2, Win L5, Desktop, VN Intl, VN US, MS Publ, Math-8, PS Math, VN Math, Pifont, Legal, ISO 4, ISO 6, ISO 11, ISO 15, ISO 17, ISO 21, ISO 60, ISO 69, Win 3. 0

Oletus: [PC-8]

Courier-fontti

Voit valita courier-fonttityypin.

• Normaali

• Tumma

Oletusasetus: [Normaali]

Levennetty A4

Voit suurentaa A4-arkkien tulostettavissa olevan alueen leveyttä pienentämällä reunuksen leveyttä.

Oletus: [Pois]

Liitä CR --> LF

Voit määrittää liitetäänkö LF-koodeihin CR-koodi, jotta tekstitiedot tulostuvat selvästi.

Oletus: [Pois]

Resoluutio

Voit määrittää tulostustarkkuuden pisteinä tuumaa kohden.

Oletus: [600×300dpi]

Kopiot

Voit määrittää tulostettavien sivujen määrän.

Asetusta ei käytetä, jos tulostusmäärä määritetään tulostinohjaimella.

Kopioiden määrä voi olla 1–999, tasaluvuin.

Oletus: [1]

Kaksipuoleinen

Voit valita tulostuksen sivujen molemmille puolille.

• Pois

• Lyhyt sivu

• Pitkä sivu

Oletus: [Pois]

Tyhjän sivun tulostus

Voit määrittää, tulostetaanko tyhjiä sivuja.

Oletus: [Päällä]

Automaattinen valinta

Voit määrittää valitaanko paperikasetti automaattisesti.

Oletus: [Pois]

Tulosta virheet

Voit tulostaa raportin tulostin- tai muistivirheistä.

Oletus: [Pois]

Kuvan tummuus

Voit säätää tulostusvärin tummuutta.

• Vaalea

• Normaali

• Tumma

Oletus: [Normaali]

Sivun koko

Voit valita oletuspaperikoon.

Vaihtoehdot ovat seuraavat:

Oletus:

A4Pystytulostus, A5Pystytulostus, A5Vaakatulostus, A6Pystytulostus, B5 JISPystytulostus, B6 JISPystytulostus, 81/2 × 11Pystytulostus, 81/2 × 14Pystytulostus,

81/2 × 51/2Vaakatulostus, 71/4 × 101/2Pystytulostus, 8 × 13Pystytulostus, 81/2 × 13Pystytulostus, 81/4 × 13Pystytulostus,

16KPystytulostus, PostikorttiPystytulostus, 148 × 200Pystytulostus, Jp Env #3Pystytulostus, Jp Env #4Pystytulostus, Yoh #4 EnvPystytulostus,

Com10Pystytulostus, Monarch-kuoriPystytulostus, C6-kuoriPystytulostus, C5-kuoriPystytulostus, DL-kuoriPystytulostus, oma koko

Alueen A kuvake(pääasiassa Eurooppa ja Aasia)

[A4Pystytulostus]

alueen B kuvake(pääasiassa Pohjois-Amerikka)

[81/2 × 11Pystytulostus]

Muistin käyttö

Jos muistia ei ole riittävästi, tulostaminen saattaa epäonnistua tai asiakirjan kuvatietoja ei tulosteta. Jos näin tapahtuu, voit määrittää tulostimen muistille asetetun prioriteetin. Valitse [Fontit], jos kuvatiedot eivät tulostu. Valitse [Tulostus], jos tulostus epäonnistuu muistin loppumisen vuoksi.

• Tulostus

• Fontit

Oletus: [Tulostus]

Paperityyppi

Voit valita paperin oletustyypin.

[Tavallinen], [Mustesuihkupaperi], [Kiiltävä], [IJ-kortti], [Postikortti], [Kuori], [Paksu]

Oletus: [Tavallinen]

Esipainettu

Valitsemalla tämän voit tulostaa esipainetulle tai esirei'itetylle paperille.

Oletus: [Pois]

Väritila

Voit valita oletusväritilan.

• Väri

• Economy Color

• Mustavalkoinen

Oletus: [Värillinen]

Näytä paperikokovirhe

Toiminnon avulla tulostin ilmoittaa käyttäjälle, jos kasetissa oleva paperi ei vastaa [Paperikasetti]-valikossa määritettyä paperikokoa

Jos valinta on [Pois päältä], tulostus jatkuu ilman virheilmoitusta, vaikka paperikoot eivät vastaisi toisiaan.

Oletus: [Päällä]