Yleiset asetukset

Tässä osassa esitellään [Järjestelmä]-valikon [Yleiset]-valikon käyttäjän työkalut.

Käyttäjätekstiasetukset

Kun määrität asetuksia, voit samalla tallentaa usein käytettyjä tekstejä kuten ".com" ja "Terveisin".

Voit tallentaa enintään 20 käyttäjätekstiä.

Paneelin äänet (vain SG 3110SFNw)

Näppäimiä painettaessa kuuluu merkkiääni (näppäinääni).

• Matalin

• Matala

• Keskitaso

• Korkea

• Pois

Oletus: [Keskitaso]

Lämpenemisääni (kopiokone) (vain SG 3110SFNw)

Voit valita kuuluuko merkkiääni, kun laite siirtyy virransäästötilasta kopiointivalmiuteen tai kun laitteeseen kytketään virta.

Oletus: [Päällä]

Jos [Paneelin äänet] -asetus on määritelty arvoon [Pois], merkkiääni ei kuulu [Lämpenemisääni]-asetuksesta riippumatta.

Toimintojen järjestys

Voit valita, mikä toimintatila näkyy ensimmäisenä, kun käyttökytkintä on painettu tai kun Järjest. nollaus -tila on käynnistetty.

SG 3100SNw

• Kopiokone

• Tulostin

• Skanneri

SG 3110SFNw

• Kopiokone

• Tulostin

• Skanneri

• Faksi

Oletus: [Kopiokone]

Näyttökontrasti

Näytön kirkkauden voi säätää.

Oletus: [0] (puoliväli-/keskitasoasetus).

Näppäintoisto

Voit ottaa toiminnon toiston käyttöön tai poistaa sen käytöstä, jos käyttöpaneelin näppäintä painetaan toistuvasti.

• Älä toista

• Normaali

• Toistoaika: Medium

• Toistoaika: Pitkä

Oletus: [Normaali]

Mittayksikkö

Voit vaihtaa mittayksiköiden mm ja tuuma välillä.

Oletus:

Alueen A kuvake(pääasiassa Eurooppa ja Aasia)

[mm]

alueen B kuvake(pääasiassa Pohjois-Amerikka)

[tuuma]