SEP-koodien määrittäminen vastaanottoa varten

Tässä osassa kerrotaan, miten voit syöttää SEP-koodin pyytääksesi vastaanottajaa lähettämään asiakirjan.

Voit vastaanottaa vastaanottajan muistiin tallennetun asiakirjan, jos asiakirjan SEP-koodi on sama kuin syöttämäsi SEP-koodi.

Toiminnon avulla laite voi vastaanottaa asiakirjoja useilta vastaanottajilta.

Tärkeää

• Asiakirjoja voi vastaanottaa faksilaitteista, joissa on Infoposti-toiminto.

• SEP-koodia ei voi käyttää Internet-faksin lähetyksen yhteydessä.

• Voit ottaa tämän toiminnon käyttöön valitsemalla kohdan [SEP-koodivast.otto] asetukseksi [Päällä].

1Paina [Faksi].

2Paina [Lähetystila].

3Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi [SEP-koodivastaanotto] ja paina sitten [OK].

4Valitse [Päällä] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

5Paina [Poistu].

6Anna vastaanottajan faksinumero.

7Paina [SEP-koodi].

8Anna SEP-koodi ja paina sitten [OK].

Jos teet virheen, paina [Tyhjennä/Seis]-näppäintä.

9Kun salasanaa pyydetään, anna PWD-koodi numeronäppäimillä ja paina sitten [OK].

Jos PWD-koodia ei tarvita, paina vain [OK].

10Paina [Mustavalko].

Huom.

• Voit käyttää numeroita, Terävä- ja Asteriski-merkkejä sekä välilyöntejä.

• SEP-koodi tulostuu kaikkiin luetteloihin ja raportteihin.