Konfigureringsflöde för krypteringsnyckelns utbytesinställningar

I det här avsnittet förklaras hur du anger utbytesinställningar för krypteringsnycklar.

Maskin

PC

1. Ange IPsec-inställningar i Web Image Monitor.

1. Gör samma IPsec-inställningar på datorn som på maskinen.

2. Aktivera IPsec-inställningar.

2. Aktivera IPsec-inställningar.

3. Bekräfta IPsec-överföring.

Obs

• När du har konfigurerat IPsec kan du använda ping-kommando för att kontrollera om anslutningen är korrekt upprättad. Eftersom maskinen reagerar långsamt under inledande kodbyte kan det ta lite tid att bekräfta att överföringen har etablerats.

• Ifall du inte får åtkomst till Web Image Monitor på grund av problem med IPsec-konfigurationen, avaktivera då IPsec på kontrollpanelen och gå sedan in i Web Image Monitor.