Tillgängliga funktioner

Skriva ut via FTP

Skriver ut dokument via FTP med hjälp av EPRT- och EPSV-kommandon. Windows Vista/7 och ett FTP-program med stöd för IPv6 krävs för att kunna använda de här kommandona.

Skrivare

Skriver ut dokument med hjälp av drivrutinen.

Skanna till FTP

Levererar filer som har skannats med hjälp av kontrollpanelen till en FTP-server.

Skanna till e-post

Skickar filer som har skannats med hjälp av kontrollpanelen via e-post.

Skanna till mapp

Skickar filer som har skannats med hjälp av kontrollpanelen till en delad mapp på en dator i nätverket.

Den här funktionen är inte tillgänglig på Mac OS X.

TWAIN-nätverksserver

Styr skanningsfunktionen från en dator i nätverket och levererar skannad data direkt till datorn. Funktionen är endast tillgänglig för datorer med ett program som stödjer TWAIN. Multicast-gruppen med IPv6-stöd har IP-adressen ff12::fb88:1.

Bonjour

Möjliggör kommunikation mellan maskin och datorer med Bonjour-protokoll på nätverket. Multicast-gruppen med IPv6-stöd har IP-adressen ff02::fb.

LAN-fax

Skickar ett dokument som i ett program har skapats som ett fax och inte skrivits ut.

Web Image Monitor

Gör det möjligt att kontrollera maskinens status och konfigurera inställningarna via en webbläsare.

Konfigurationssida

Skriver ut en konfigurationssida med maskinens konfiguration, IP-adress och annan information.

Internetfax

Överföring och mottagning av Internetfax.