Återställer maskinens inställningar från en säkerhetskopia

Klicka på fliken [Återställ inställning] på sidan med administratörsinställningar för att återställa maskinens inställningar med hjälp av en tidigare skapad säkerhetskopia.

Viktigt

• När maskinen har varit på reparation är det viktigt att du återställer inställningarna med hjälp av säkerhetskopiorna. Efter reparation återställs maskinens inställningar till standardvärdena.

Bild av webbläsarskärmen

Återställ inställning

Post

Beskrivning

Fil för återställning

Ange sökvägen och namnet på den fil du vill återställa eller klicka på [Bläddra...] för att välja filen.

Gör så här för att återställa inställningar med hjälp av säkerhetskopior.

1Klicka på [Bläddra...].

2Navigera till den katalog där säkerhetskopiorna som du vill använda för återställning finns.

3Markera filen med säkerhetskopian och klicka på [Öppna].

4Ange administratörslösenordet om det behövs.

5Klicka på [OK].

Obs

• Om inställningarna inte återställs korrekt visas ett felmeddelande. Gör ett nytt försök att återställa inställningarna.