Konfigurera inställningarna för nätverksprogrammet

Klicka på fliken [Nätverksprogram] på sidan med nätverksinställningar för att konfigurera inställningarna för nätverksprogrammet.

Bild av webbläsarskärmen

Överföringsinställningar Skanner

Post

Beskrivning

E-post

Välj för att aktivera funktionen Skanna till e-post.

Max. e-poststorlek

Välj hur stora skannade filer som ska kunna bifogas ett e-postmeddelande (1 till 5 MB, eller obegränsad).

FTP

Välj för att aktivera funktionen Skanna till FTP.

Mapp

Välj för att aktivera funktionen Skanna till mapp.

Utskriftsinställning för nätverk

Post

Beskrivning

IPP

Markera för att aktivera nätverksutskrift med IPP (via TCP-port 631/80).

FTP

Markera för att aktivera nätverksutskrift med inbyggd FTP-server i maskinen (via TCP-port 20/21).

RAW

Markera för att aktivera RAW-nätverksutskrift.

Portnr.

Ange numret på den TCP-port som ska användas för RAW-utskrift. Det giltiga intervallet är 1024 till 65535, förutom 53550 och 49999 (standard är 9100).

LPR

Markera för att aktivera nätverksutskrift med LPR/LPD (via TCP-port 515).

mDNS-inställning

Post

Beskrivning

mDNS

Välj denna inställning för att aktivera multicast-DNS (via UDP-port 5 353). Om den här inställningen har avaktiverats kan inte posten nedan konfigureras.

Skrivarnamn

Ange maskinens namn. Kan innehålla upp till 32 tecken.