Kontrollera nätverksstatus

Klicka på fliken [Nätverksstatus] på sidan med nätverksinställningar för att visa nätverksinformation.

Bild av webbläsarskärmen

Allmän status

Post

Beskrivning

Ethernethastig.

Visar typ av nätverksanslutning och anslutningens hastighet.

IPP-skrivarnamn

Visar det namn som används för att identifiera maskinen på nätverket.

Nätverksversion

Visar vilken version av nätverksmodul (en del av maskinens firmware) som används.

Mac-adress

Visar maskinens MAC-adress.

TCP/IP-status

Post

Beskrivning

DHCP

Ange om maskinen automatiskt ska tilldelas en dynamisk IPv4-adress med DHCP. Om du vill använda DHCP väljer du [Aktivt]. Vid aktivering

kan inte posterna nedan konfigureras.

IP-adress

Ange maskinens IPv4-adress.

Subnätmask

Ange nätverkets subnätmask.

Gateway-adress

Ange nätverksgatewayens IPv4-adress.