Begränsa maskinfunktioner efter användare

Du kan ställa in maskinen så att den kräver en användarkod när någon försöker använda vissa maskinfunktioner.

Viktigt

• När utskriftsjobb är begränsade kan du endast autentisera genom PCL6-skrivardrivrutinen. Utskrift från PostScript 3-skrivardrivrutinen är inte möjlig.

• Inställningar för användarbegränsning kan användas i kombination med LDAP-autentisering förutom då det gäller att skriva ut med PCL6-skrivardrivrutinen och skicka LAN-fax. Under LDAP-autentisering kan användarna bara autentiseras för PCL6-utskrift och LAN-fax med hjälp av användarnamn och lösenord för LDAP-servern, inte användarkoder för inställningar av användarbegränsningar.

Använd Web Image Monitor, aktivera användarbegränsning för alla eller några av funktionerna nedan och registrera sedan användare som får använda de funktionerna.

Du kan ange vilka funktioner som är tillgängliga efter autentisering för varje användare. Max 30 användare kan registreras.