Kontrollera statusinformation

Klicka på fliken [Status] på huvudsidan för att visa systeminformation, kassettsstatus och tonernivåer.

Bild av webbläsarskärmen

Post

Beskrivning

Modellnamn

Visar maskinens namn.

Plats

Visar maskinens placering så som den registrerats på [SNMP]-sidan.

Kontakt

Visar kontaktinformationen för maskinens så som den registrerats på [SNMP]-sidan.

Värdnamn

Visar det värdnamn som angetts under [Värdnamn][DNS]-sidan.

Enhetsstatus

Visar det meddelande som visas på maskinens display.

Status

Post

Beskrivning

Skrivarpatron

Visar hur mycket toner som återstår.

Fixeringsenhet

Visar hur långt det är kvar tills fixeringsenheten måste bytas, med meddelandena “Status OK”, “Byt snart” eller “Byt”.

Kontakta säljaren eller servicerepresentanten när det är dags för byte.

Överforingsvals

Visar hur långt det är kvar tills överföringsvalsen måste bytas, som “Status OK”, “Byt snart” eller “Byt”.

Kontakta säljaren eller servicerepresentanten när det är dags för byte.

Pappersmatningsvals

Visar hur länge det är kvar tills pappersmatningsvalsen måste bytas, som “Status OK”, “Byt snart” eller “Byt”.

Kontakta säljaren eller servicerepresentanten när det är dags för byte.

Papperskassett

Post

Beskrivning

Kassett 1

Visar aktuell status och inställningar för pappersformat/-typ för kassett 1.

Kassett 2

Visar aktuell status och inställningar för pappersformat/-typ för kassett 2.

Sidoinmatningsfack

Visar aktuell status och inställningar för pappersformat/-typ för sidoinmatningsfacket.

Obs

• Information om kassett 2 visas bara när den är installerad.

• Om en "oäkta" skrivpatron har installerats går det inte att göra en tillförlitlig bedömning av hur länge tonern kommer att räcka.