Använd menyfönstret för de grundläggnade funktionerna

I detta avsnitt beskrivs de grundläggande funktionerna för att ange och ändra maskinens inställningar.

Om du vill konfigurera maskinens systeminställningar, tryck på [Användarverktyg]. Om du vill konfigurera inställningarna för maskinens aktuella driftläge, tryck på [Vänsterpil][Högerpil].

I följande exempel förklaras hur man ändrar inställningen för kopieringskvalitet.

1Tryck på [Kopiera].

Bild av kopiatortangent

2Tryck på [Vänsterpil][Högerpil].

Bild av Vänster- och Högerpil

3Tryck på [Uppåtpil] eller [Nedåtpil] för att välja [Originaltyp] och tryck sedan på [OK].

4Tryck på [Uppåtpil] eller [Nedåtpil] för att välja originaltyp och tryck sedan på [OK].

5Tryck på [Användarverktyg] för att återgå till startskärmen.

Obs

• Tryck på [Escape] om du vill gå tillbaka till föregående nivå i menyträdet.

• Om LDAP-autentisering har angivits måste du först logga in på maskinen genom att ange ett användarnamn och lösenord.