Välja överföringsläge

I det här avsnittet beskrivs hur du väljer överföringssläge.

Det finns två överföringslägen: Minnesöverföring och Omgående överföring.

Minnesöverföring

I det här läget skannar maskinen in flera original i minnet och skickar sedan alla på en gång. Det är bekvämt när du har bråttom och vill ta med dig dokumentet. I det här lägen kan du skicka ett fax till flera mottagare.

Välj detta läge när du skannar 2-sidiga original och skickar dem med hjälp av ARDF:en (Typ 2-modellen.)

Omgående överföring

I det här läget skannar maskinen in originalet och faxar det samtidigt, utan att lagra det i minnet. Det här är bekvämt när du snabbt vill skicka iväg ett original. I det här läget kan du bara ange en mottagare.

Observera att när maskinen står i detta läge skannar ARDF:en bara en sida av originalet. Detta oavsett dokumentmatarens ursprungliga inställningar för typ 2-modellen.

1Tryck på [Fax] och sedan på [Vänsterpil][Högerpil].

Bild av Vänster- och Högerpil

Du kan också trycka på knappen [Genväg till funkt.] givet att [Genväg till funktion] under administratörsinställningar är inställd på [Omgående faxöverföring].

2Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Omgående överföring] och tryck sedan på [OK].

3Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Av], [På] eller [Endast nästa fax] och tryck sedan på [OK].

För minnesöverföring, välj [Av].

För omgående överföring, välj [På] eller [Endast nästa fax].

4Tryck på [Användarverktyg] för att återgå till startskärmen.

Obs

• Tryck på [Escape] om du vill gå tillbaka till föregående nivå i menyträdet.