Ange skanningsformat efter orignalformat

I detta avsnitt beskrivs hur du anger skanningsformat efter format på aktuellt original.

1Tryck på [Förminska/Förstora] eller [Skanfrmt].

Bild av Förminska/Förstora

2Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att ange originalets format och tryck sedan på [OK].

Om du valde något annat än [Anp. format] behöver du inte utföra de återstående stegen i processen.

3Tryck på [Uppåtpil] [Nedåtpil] för att välja [mm] eller [Tum] och tryck sedan på [OK].

4Ange bredden med hjälp av siffertangenterna och tryck på [OK].

För att ange ett decimaltecken, tryck på [Asterisk].

5Ange längden med hjälp av siffertangenterna och tryck på [OK].

För att ange ett decimaltecken, tryck på [Asterisk].

Obs

• Tryck på [Escape] om du vill gå tillbaka till föregående nivå i menyträdet.

• Du kan ändra maskinens standardinställningar för [Skanningsformat] för att alltid skanna original med ett specifikt skanningsformat.

• Tillfälliga jobb rensas i följande fall:

• När ingen inmatning tas emot under den tid som anges i [Syst. timer för autoåterg.] medan startskärmen visas.

• När [Radera/Stopp] trycks ner medan startskärmen visas.

• När maskinens läge ändras.

• När maskinen är avstängd.

• När maskinens standard för samma inställning ändras.