Välja lämplig dokumenttyp för originalet

I detta avsnitt beskrivs hur man väljer den dokumenttyp som är mest lämplig för det original som du skannar.

Det finns tre olika dokumenttyper:

Blandt

Välj detta alternativ när originalet innehåller både text och fotografier eller bilder.

Text

Välj detta alternativ när originalet innehåller endast text och inga fotografier eller bilder.

Foto

Välj detta alternativ när originalet innehåller endast fotografier eller bilder. Använd detta läge för följande dokumenttyper:

• Fotografier

• Sidor som helt eller huvudsakligen består av fotografier eller bilder, exempelvis tidskrifter.

1Tryck på [Bildkvalitet].

Bild på Bildkvalitet

2Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja önskad dokumenttyp och tryck sedan på [OK].

Obs

• Tryck på [Escape] för att ångra den aktuella ändringen och återgå till den ursprungliga skärmen.

• Du kan ändra maskinens standardinställningar för [Originaltyp] för att alltid göra kopior med en viss dokumenttyp.

• Tillfälliga jobb rensas i följande fall:

• När ingen inmatning tas emot under den tid som anges i [Syst. timer för autoåterg.] medan startskärmen visas.

• När [Radera/Stopp] trycks ner medan startskärmen visas.

• När maskinens läge ändras.

• När maskinen är avstängd.

• När maskinens standard för samma inställning ändras.