Justera bilddensitet

I detta avsnitt beskrivs hur du justerar bilddensiteten för det aktuella jobbet.

Det finns fem nivåer för bilddensitet. Ju högre densitetsnivå, desto mörkare utskrift.

1Tryck på [Densitet].

Bild på tangent för justering av densitet

2Tryck på [Vänsterpil][Högerpil] för att välja önskad nivå för densitet och tryck sedan på [OK].

Obs

• Tryck på [Escape] för att ångra den aktuella ändringen och återgå till den ursprungliga skärmen.

• Du kan ändra maskinens standardinställningar för [Densitet] för att alltid göra kopior med en viss densitetsnivå.

• Tillfälliga jobb rensas i följande fall:

• När ingen inmatning tas emot under den tid som anges i [Syst. timer för autoåterg.] medan startskärmen visas.

• När [Radera/Stopp] trycks ner medan startskärmen visas.

• När maskinens läge ändras.

• När maskinen är avstängd.

• När maskinens standard för samma inställning ändras.