Avbryta ett utskriftsjobb före utskriften har startat

Avryta utskriftsjobbet från datorn

Windows

1Dubbelklicka på skrivarikonen i aktivitetsfältet på din dator.

2Välj det utskriftsjobb du vill avbryta, klicka på menyn [Dokument] och sedan på [Avbryt].

Mac OS X 10,3

1Välj [Systeminställningar...] på Apple-menyn.

2Klicka på [Skrivare & fax] under ”Maskinvara”.

3Klicka på [Ställ in skrivare].

4Dubbelklicka på maskinen under ”Skrivarlista”.

5Välj det utskriftsjobb du vill avbryta och klicka sedan på [Radera].

Mac OS X 10.4

1Välj [Systeminställningar...] på Apple-menyn.

2Klicka på [Skrivare & fax] under ”Maskinvara”.

3Dubbelklicka på maskinen under ”Skrivare”.

4Välj det utskriftsjobb du vill avbryta och klicka sedan på [Radera].

Mac OS X 10.5/10.6

1Välj [Systeminställningar...] på Apple-menyn.

2Klicka på [Skrivare & fax] under ”Maskinvara”.

3Dubbelklicka på maskinen under ”Skrivare”.

4Välj det utskriftsjobb du vill avbryta och klicka sedan på [Radera].

Obs

• Om maskinen delas mellan flera datorer bör du se till att du inte av misstag avbryter en annan användares utskriftsjobb.

• Om du avbryter ett utskriftsjobb som är under bearbetning kan utskriften fortsätta under ett par sidor innan den avbryts.

• Du kan också öppna skrivarkön genom att dubbelklicka på skrivarikonen i fönstret [Skrivare].

• Om du avbryter en säker utskrift kanske maskinen redan har sparat några av sidorna som en säker utskriftsfil. Om detta inträffar använder du kontrollpanelen för att radera den säkra utskriftsfilen.

• Det kan ta en liten stund att avbryta ett stort utskriftsjobb.