Ange papperstyp

Det här avsnittet förklarar hur du anger papperstyp.

1Tryck på [Användarverktyg].

Bild av knappen Användarverktyg

2Tryck på [Uppåtpil] [Nedåtpil] för att välja [Systeminst.] och tryck sedan på [OK].

3Tryck på [Uppåtpil] eller [Nedåtpil] för att välja [Papperskassettinställning] och tryck sedan på [OK].

4Tryck på [Uppåtpil] [Nedåtpil] för att välja papperstypinställningar för aktuell kassett och tryck sedan på [OK].

5Tryck på [Uppåtpil] eller [Nedåtpil] för att välja papperstyp och tryck sedan på [OK].

6Tryck på [Användarverktyg] för att återgå till startskärmen.

Obs

• Tryck på [Escape] om du vill gå tillbaka till föregående nivå i menyträdet.