Ange papperstyp och pappersformat

I detta avsnitt beskrivs hur man med hjälp av kontrollpanelen anger pappersformat och papperstyp.

Obs

• Specificering av papperstyp och format kan även göras via skrivardrivrutinen. För mer information, se skrivardrivrutinens hjälp.

• För utskrifter från sidoinmatningsfacket kan du välja att skriva ut antingen enligt skrivardrivrutinens inställningar eller kontrollpanelens inställningar med [Sidoinmatningsfack, prio] under systeminställningar.

• Om [Auto fortsätt] under systeminställningar är aktiverat avbryts utskriften tillfälligt om ett fel gällande papperstyp/format upptäcks. Utskriften startar om automatiskt efter cirka tio sekunder, då med de inställningar som gjorts på kontrollpanelen.