Skanna från en dator

Du kan hantera maskinen från din dator och skanna original direkt till din dator.

Bild av TWAIN-skanning

Förberedelse för skanning från en dator med USB-anslutning

1. Anslut maskinen till datorn med hjälp av en USB-kabel och installera skannerdrivrutinen på datorn.

För mer information, se Ansluta till en dator med en USB-kabel och anvisningarna som medföljer drivrutinens CD-ROM-skiva.

2. Om inget TWAIN-kompatibelt program är installerat på datorn ska du installera ett.

För ytterligare information, se programmets handbok.

Förberedelse för skanning från en dator med nätverksanslutning

1. Anslut maskinen till nätverket.

För mer information, se Ansluta med en nätverkskabel.

2. Ange nätverksinställningar, t.ex. maskinens IP-adress.

För mer information, se Konfigurera maskinen.

3. Installera skannerdrivrutinen på datorn.

För information, se anvisningarna som medföljer drivrutinens CD-ROM-skiva.

4. Om inget TWAIN-kompatibelt program är installerat på datorn ska du installera ett.

För ytterligare information, se programmets handbok.

Obs

• En CD-ROM som innehåller en TWAIN-kompatibel programvara (Presto! PageManager) medföljer maskinen. För mer information, se handboken till Presto! PageManager.