Kopiera båda sidorna av ett ID-kort till en sida av ett pappersark

Du kan kopiera framsidan och baksidan av ett ID-kort eller liknande litet dokumnent till en sida av ett pappersark.

Viktigt

• Funktionen är endast tillgänglig när originalet ligger på originalglaset, inte när det ligger i den autoreverserande dokumentmataren eller den automatiska dokumentmataren.

Bild av ID-kortskopiering

Du kan antingen ställa in maskinen på att alltid göra fotokopior i ID-kortskopieringsläge, eller använda funktionen vid behov.

Förberedelse för en ID-kortskopiering

För att alltid göra fotokopior i ID-kortskopieringsläge:

1. Konfigurera maskinens standardinställning [Förminska/Förstora].

För mer information, se Kopieringsinställningar.

För att använda funktionen endast för aktuellt jobb:

1. Tryck på knappen [Genväg till funkt.] (som anger ID-kortskopieringsläge) innan du startar aktuellt jobb.

För mer information, se Kopiera båda sidorna av ett ID-kort till en sida på ett pappersark.

Obs

• För att använda tangenten [Genväg till funkt.] för att ställa in ID-kortkopieringsläge måste [Genväg till funktion] under administratörsinställningar vara inställd på [Kop.läge ID-kort].