Wanneer u geen gescande bestanden kunt versturen met WSD

Dit onderdeel beschrijft de mogelijke oorzaken van en de mogelijke oplossingen voor het verzenden van gescande bestanden met WSD.

Probleem

Oorzaken

Oplossing

De WSD-scannerfunctie kan niet gebruikt worden.

Het scanprofiel is niet ingesteld op de clientcomputer.

Stel het scanprofiel in. Voor meer informatie hierover zie de ScannerhandleidingIllustratie instructies op CD-ROM.

De WSD-scannerfunctie kan niet gebruikt worden.

De instelling [Geen actie ondernemen] is geselecteerd op de client computer, waardoor de computer van de client gedwongen inactief blijft wanneer er scangegevens ontvangen worden.

Open scannereigenschappen, klik op het tabblad [Gebeurtenissen] en selecteer vervolgens [Dit programma starten] als het antwoord van de computer op de ontvangst van scangegevens. Zie voor meer informatie de helpfunctie van uw besturingssysteem.