Weergegeven berichten op het bedieningspaneel wanneer de printerfunctie wordt gebruikt

In dit gedeelte worden de meest waarschijnlijke oorzaken van en mogelijke oplossingen voor de foutberichten gegeven die verschijnen op het bedieningspaneel.

Opmerking

Melding

Oorzaken

Oplossing

"Verificatie is mislukt."

De ingevoerde log-in gebruikersnaam of het log-in wachtwoord is niet juist.

Vraag de gebruikersbeheerder om de juiste log-in gebruikersnaam en het juiste log-in wachtwoord.

"Verificatie is mislukt."

Het apparaat kan geen verificatie uitvoeren.

Neem contact op met de beheerder.

"Kan geen verbinding maken met de draadloze kaart. Zet de hoofdschakelaar uit en controleer vervolgens de kaart."

(Er wordt naar een "draadloze LAN-kaart" of "Bluetooth interface-eenheid" verwezen met "draadloze kaart".)

• De draadloze LAN-kaart is niet geplaatst toen het apparaat werd ingeschakeld.

• De draadloze LAN-kaart is verwijderd nadat het apparaat was aangezet.

• De instellingen zijn niet bijgewerkt, maar de eenheid kan wel gedetecteerd worden.

Schakel de hoofdstroomschakelaar uit en controleer of de draadloze LAN-kaart correct is geplaatst. Zet vervolgens de hoofdstroomschakelaar weer aan. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

"Cannot connect with the Bluetooth interface. Check the Bluetooth interface."

• De Bluetooth interface-eenheid was geplaatst toen het apparaat aan stond.

• De Bluetooth interface-eenheid werd verwijderd terwijl het apparaat aan stond.

Schakel de hoofdstroomschakelaar uit en controleer of de Bluetooth interface-eenheid correct is geplaatst. Zet vervolgens de hoofdstroomschakelaar weer aan. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

"Hardwarefout: Ethernet Board"

Er is een fout opgetreden in de Ethernet-interface.

Zet de hoofdstroomschakelaar uit en weer aan. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

"Hardwarefout: HDD"

Er is een fout opgetreden in de harde schijf.

Zet de hoofdstroomschakelaar uit en weer aan. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

"Hardwarefout: Parallel Interface"

Er is een fout opgetreden op de IEEE 1284 interfacekaart.

Zet de hoofdstroomschakelaar uit en weer aan. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

"Hardwarefout: USB"

Er is een fout opgetreden in de USB-interface.

Zet de hoofdstroomschakelaar uit en weer aan. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

"Hardwarefout: Wireless Card"

(Er wordt naar een "draadloze LAN-kaart" of "Bluetooth interface-eenheid" verwezen met "draadloze kaart".)

Er kan toegang tot de draadloze LAN-kaart verkregen worden, maar er is een fout gedetecteerd.

Schakel de hoofdstroomschakelaar uit en controleer of de draadloze LAN-kaart correct is geplaatst. Zet vervolgens de hoofdstroomschakelaar weer aan. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

"Hardwarefout: Wireless Card"

(Er wordt naar een "draadloze LAN-kaart" of "Bluetooth interface-eenheid" verwezen met "draadloze kaart".)

• De Bluetooth interface-eenheid werd verbonden terwijl het apparaat aan stond.

• De Bluetooth interface-eenheid werd verwijderd terwijl het apparaat aan stond.

Schakel de hoofdstroomschakelaar uit en controleer of de Bluetooth interface-eenheid correct is geplaatst. Zet vervolgens de hoofdstroomschakelaar weer aan. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

"Plaats papier in n. Druk op [Taak reset] om de taak te annuleren."

De n wordt vervangen door een cijfer.

Het printerstuurprogramma-instellingen zijn incorrect, of de lade bevat niet het papier van het formaat dat in het printerstuurprogramma is geselecteerd.

Controleer of de printerstuurprogramma-instellingen correct zijn en plaats dan het papierformaat dat in het printerstuurprogramma is geselecteerd in de invoerlade. Voor meer informatie over hoe u het papierformaat kunt wijzigen, zie de handleiding Over dit apparaat.

"Papierformaat en type komen niet overeen. Sel. and. lade uit volg. en druk [Doorgaan]. Om taak te annuleren, druk [Taak reset]. Pap.form. en -type kunnen ook worden gewijz. in Gebruikersinst."

De printerstuurprogramma-instellingen zijn incorrect, of de lade bevat niet het papier van het formaat of type dat geselecteerd is in het printerstuurprogramma.

Controleer of de printerstuurprogramma-instellingen correct zijn en plaats dan het papierformaat dat in het printerstuurprogramma is geselecteerd in de invoerlade. Voor meer informatie over hoe u het papierformaat kunt wijzigen, zie de handleiding Over dit apparaat.

"Pap.frm in n komt niet overeen. Selecteer een andere lade en druk vervolgens op [Doorgaan]. Type pap. kan ook worden gewijz. in Gebr.inst."

(n staat voor de naam van een lade.)

Het formaat van het papier in de lade komt niet overeen met het opgegeven formaat in het printerstuurprogramma.

Selecteer een lade waarin papier zit dat van hetzelfde formaat is als het opgegeven papierformaat.

"Probleem: Printerlettertype fout"

Er is een fout opgetreden in de lettertype-instellingen.

Neem contact op met uw servicevertegenwoordiger.

"De geselect. best. bevat best. zonder toegangsprivileges. Alleen best. met toegangspriv. zullen worden verwijderd."

U heeft geprobeerd bestanden te verwijderen zonder dat u over de vereiste bevoegdheden beschikt.

Bestanden kunnen alleen worden verwijderd door de persoon die het bestand heeft aangemaakt. Als u een bestand wilt verwijderen waarvoor u niet gemachtigd bent, neemt u contact op met de persoon die het bestand heeft aangemaakt.

"Lade voor normale en tussenbladen kan niet dezelfde zijn ([Toewijzen]). Controleer de instelling."

De geselecteerde lade voor andere pagina's is dezelfde als die voor tussenbladen.

Reset de taak. Zorg ervoor dat de door u geselecteerde lade voor tussenbladen geen papier aanvoert voor andere pagina's.

"Bestemmingslijst wordt bijgewerkt... Een ogenblik geduld a.u.b. Geselecteerde bestemmingen en/of namen zijn gewist."

De bestemmingslijst wordt bijgewerkt vanuit het netwerk met Web Image Monitor.

Wacht totdat het bericht verdwenen is. Zet het apparaat niet uit terwijl dit bericht wordt weergegeven. Afhankelijk van het aantal bij te werken bestemmingen, kan er enige vertraging ontstaan voordat u verder kunt gaan. Terwijl dit bericht wordt weergegeven, kunt u het apparaat niet gebruiken.

"U heeft niet de privileges om deze functie te gebruiken."

De aangemelde gebruiker is niet gemachtigd om de geselecteerde functie te gebruiken.

Neem contact op met de beheerder als u toestemming nodig heeft voor de vereiste functie.

Meldingen tijdens het rechtstreeks afdrukken vanaf een memorystick

Melding

Oorzaken

Oplossing

"Kan de bestanden van de gesel. geheugenopslag niet weergeven."

Het geheugenopslagapparaat wordt niet herkend.

Neem contact op met de verkoopvertegenwoordiger of leverancier voor meer informatie over de aanbevolen geheugenopslagapparatuur voor de directe afdrukfunctie vanuit verwijderbare geheugenopslagapparatuur. USB-flashgeheugen wat wordt beschermd door een wachtwoord of andere beveiligingsfuncties zal misschien niet goed functioneren.

"Er kan niet meer dan één bestand worden geselecteerd met dit bestandstype."

Er is een niet-JPEG-bestand geselecteerd.

Het is niet mogelijk om meerdere niet-JPEG-bestanden tegelijkertijd te selecteren in de directe afdrukfunctie vanuit verwijderbare geheugenopslagapparatuur. Selecteer de bestanden één voor één.

"De geselecteerde bestanden zijn te groot."

• De grootte van het geselecteerde TIFF- of PDF-bestand is groter dan 1 GB.

• De totale grootte van de geselecteerde JPEG-bestanden is groter dan 1 GB.

Bestanden of een groep bestanden die groter dan 1 GB zijn, kunnen niet worden afgedrukt.

• Selecteer de bestanden één voor één als de totale grootte van de geselecteerde bestanden de 1 GB overschrijdt.

• Als het formaat van het geselecteerde bestand 1 GB overschrijdt, dient u het formaat van het bestand te verkleinen tot minder dan 1 GB.

• Maak voor het afdrukken gebruik van een andere functie dan de directe afdrukfunctie vanuit verwijderbare geheugenopslagapparatuur.