Statusberichten

Dit gedeelte beschrijft de statusberichten van het apparaat.

Melding

Status

"Hex Dump-modus"

In de Hex Dump-modus ontvangt het apparaat gegevens in een hexadecimale indeling. Druk op [Offline] en druk dan op [Taak reset] om de Hex Dump-modus te annuleren.

"Taak onderbroken..."

Afdrukken was tijdelijk gestopt door SmartDeviceMonitor for Client.

U kunt het afdrukken hervatten via [Mijn taaklijst] in SmartDeviceMonitor for Client of via deWeb Image Monitor. Als u het afdrukken wilt hervatten via Web Image Monitor, overleg dan eerst even met uw systeembeheerder.

"Off line"

Het apparaat staat offline. Om het afdrukken te starten, moet u het apparaat online zetten door op [Online] te drukken.

"Een ogenblik."

Dit bericht kan gedurende twee seconden verschijnen als het apparaat bezig is met het voorbereiden of uitvoeren van de initialisatie of als er toner wordt toegevoegd. Wacht even.

"Afdrukken..."

De printer is bezig met afdrukken. Wacht even.

"Gereed"

Dit is het standaardbericht. De printer is gereed voor gebruik. Er is geen actie vereist.

"Taak resetten..."

De afdruktaak wordt door het apparaat hersteld. Wacht totdat "Gereed" op het bedieningspaneel wordt weergegeven.

"Instellingen wijzigen..."

Het apparaat is bezig met het wijzigen van instellingen. U kunt het bedieningspaneel niet gebruiken als dit bericht wordt weergegeven. Wacht even.

"Wachten op afdr.geg..."

De printer wacht op de volgende gegevens om af te drukken. Wacht even.