Wanneer een bericht wordt weergegeven wanneer u de Kopieer- en Document Serverfunctie gebruikt

Deze paragraaf bevat een beschrijving van de belangrijkste meldingen van het apparaat. Indien er andere berichten verschijnen, volg dan de instructies op die hierin worden gegeven.

Belangrijk

Melding

Oorzaken

Oplossing

"Verificatie is mislukt."

De ingevoerde log-in gebruikersnaam of het log-in wachtwoord is niet juist.

Neem contact op met de gebruikersbeheerder.

"Verificatie is mislukt."

Het apparaat kan geen verificatie uitvoeren.

Neem contact op met de beheerder.

"Formaat van het origineel is niet herkenbaar."

Het formaat van het origineel op de glasplaat wordt niet herkend.

• Leg het origineel weer op de glasplaat. Leg de afdrukzijde van het origineel naar beneden.

• Als het apparaat het formaat van het origineel niet kan herkennen, geeft u het formaat handmatig op. Gebruik niet de functie Autom.pap.sel of de functie Autom. verkl./vergr. Zie de Kopieer- en Document ServerhandleidingIllustratie instructies op CD-ROM.

"Formaat van het origineel is niet herkenbaar."

Er is geen origineel geplaatst of het formaat van het origineel op de glasplaat is geen standaard formaat.

• Plaats het origineel op de juiste manier.

• Geef het papierformaat op.

• Bij het plaatsen van een origineel direct op de glasplaat, wordt door het optillen/zakken van de afdekplaat of ADF de automatische formaatbepaling uitgevoerd. Til de afdekklep van de glasplaat of ADF op met een hoek van 30 graden of meer.

"Kan dit papierformaat niet perforeren."

De functie Perforeren kan niet in combinatie met het geselecteerde papierformaat worden gebruikt.

Kies een geschikt papierformaat. Raadpleeg de handleiding Over dit apparaat.

"Kan papier van dit formaat niet nieten."

De functie Nieten kan niet in combinatie met het geselecteerde papierformaat worden gebruikt.

Kies een geschikt papierformaat. Raadpleeg de handleiding Over dit apparaat.

"Controleer richting van het origineel."

Het origineel is niet in de juiste richting geplaatst.

Verander de oriëntatie van het origineel.

"Controleer het papierformaat."

Er is een ongebruikelijk papierformaat ingesteld.

Als u op de [Start]-knop drukt, dan zal het kopieerapparaat beginnen met het kopiëren op het geselecteerde papier.

"Scanglas schoonmaken. (Bevindt zich naast de glasplaat.)"

Het scanglas of de geleiderplaat van de ADF is vies.

Maak deze schoon. Zie de handleiding Over dit apparaat.

"Duplex is niet beschikbaar voor dit papierformaat."

Een papierformaat dat niet beschikbaar is in de Duplexmodus is geselecteerd.

Kies een geschikt papierformaat. Zie de Kopieer- en Document ServerhandleidingIllustratie instructies op CD-ROM.

"Max. aantal pag. per best. overschr. Wilt u de gescande pagina's opslaan als 1 bestand?>"

Het aantal gescande pagina's is groter dan de capaciteit per bestand van de Document Server.

Druk op [Bestand opslaan] om de gescande pagina's als een bestand op te slaan. Het gescande bestand wordt opgeslagen als één bestand in de Document Server. Druk op [Nee] als u gescande pagina's niet wilt opslaan. Het gescande bestand wordt gewist.

"Max. aantal vellen dat kan worden gebruikt is bereikt. Kopiëren zal gestopt worden."

Het aantal pagina's dat de gebruiker mag kopiëren is overschreden.

Neem contact op met de beheerder.

"Het bestand dat wordt opgeslagen heeft max. aantal pagina's overschreden per bestand. Kopiëren zal gestopt worden."

De gescande originelen bevat teveel pagina's om als één document te kunnen worden opgeslagen.

Druk op [Afsluiten] en sla opnieuw op met een correct aantal pagina's.

"De modus Tijdschrift of Boekje is niet beschikbaar wegens gemengde resoluties."

U heeft de functie "Tijdschrift" of "Boekje" geselecteerd voor originelen die zijn gescand met verschillende functies (zoals het kopieerapparaat en de printer).

Zorg ervoor dat originelen voor de functie "Tijdschrift" of "Boekje" worden gescand met behulp van dezelfde functie.

"Maximum aantal sets is n."

De n wordt vervangen door een cijfer.

Het aantal kopieën overschrijdt de maximale kopieercapaciteit.

U kunt het maximum aantal kopieën wijzigen met [Max. aantal kopieën] in [Alg. eigensch.] onder [Kopieerapp./Doc.Server-eigensch.]. Voor meer informatie over Max. aantal kopieën, zie de Kopieer en Document ServerhandleidingIllustratie instructies op CD-ROM.

"Origineel wordt gescand via een andere functie. Verander naar volgende functie, druk dan op de Stop-toets om het scannen te annuleren of druk op de Starttoets om door te gaan."

Een andere functie van het apparaat dan de kopieerfunctie wordt gebruikt (zoals bijv. de Document Serverfunctie).

Annuleer de huidige opdracht. Druk bijvoorbeeld op [Afsluiten] en druk vervolgens op de [Document Server]-knop. Daarna drukt u op de [Wis/Stop]-knop. Als het bericht "De Wissen / Stoppen toets was ingedrukt. Weet u zeker dat u wilt stop. met scan.?" verschijnt, drukt u op [Stoppen].

"Een ogenblik."

De bestemmingslijst wordt bijgewerkt vanuit het netwerk met Web Image Monitor.

Wacht totdat het bericht verdwenen is. Zet het apparaat niet uit terwijl dit bericht wordt weergegeven. Afhankelijk van het aantal bij te werken bestemmingen, kan er enige vertraging ontstaan voordat u verder kunt gaan. Terwijl dit bericht wordt weergegeven, kunt u het apparaat niet gebruiken.

"Geroteerd sorteren is niet beschikbaar voor dit papierformaat."

Er is een papierformaat gekozen waarvoor Geroteerd sorteren niet beschikbaar is.

Kies een geschikt papierformaat. Zie de Kopieer- en Document ServerhandleidingIllustratie instructies op CD-ROM.

"Nietcapaciteit overschreden."

Het aantal vellen per set overschrijdt de capaciteit van het nietapparaat.

Controleer de capaciteit van de stapeleenheid. Raadpleeg de handleiding Over dit apparaat.

"De geselect. best. bevat best. zonder toegangsprivileges. Alleen best. met toegangspriv. zullen worden verwijderd."

U heeft geprobeerd bestanden te verwijderen zonder dat u over de vereiste bevoegdheden beschikt.

Bestanden kunnen alleen worden verwijderd door de persoon die het bestand heeft aangemaakt. Als u een bestand wilt verwijderen waarvoor u niet gemachtigd bent, neemt u contact op met de persoon die het bestand heeft aangemaakt.

"U heeft niet de privileges om deze functie te gebruiken."

De aangemelde gebruiker is niet gemachtigd om de geselecteerde functie te gebruiken.

Neem contact op met de beheerder als u toestemming nodig heeft voor de vereiste functie.