Handelsmerken

Adobe, Acrobat, Acrobat Reader, PostScript en Reader zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of in andere landen.

Pentium® is een gedeponeerd handelsmerk van Intel Corporation.

NetWare® is een gedeponeerd handelsmerk van Novell, Inc.

Microsoft®, Windows®, Windows Server® en Windows Vista® zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Statee en/of andere landen.

Mac OS is een handelsmerk van Apple Inc., gedeponeerd in de V.S. en andere landen.

Andere productnamen in deze handleiding dienen alleen ter aanduiding en kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren. Wij maken geen enkele aanspraak op enig recht op deze merken.

De eigennamen van de Windows-besturingssystemen zijn: