Opmerkingen over en beperkingen voor bestandstypen

Afhankelijk van het bestandstype dat u selecteert, zijn de volgende beperkingen van toepassing.

Enkele pagina [TIFF/ JPEG]

• Originelen die in zwart-wit zijn gescand, worden als TIFF-bestanden verzonden.

• Afhankelijk van de instellingen die zijn opgegeven voor [Compressie (Grijswaarden/Kleur)] onder [Scannereigensch.], worden in kleur of in grijswaarden gescande originelen verzonden als een van de volgende bestandstypen:

• [Aan] : JPEG-bestand

• [Uit] : TIFF-bestand

Meerdere pagina's [TIFF]

• Wanneer kleur, grijswaarden of [Autom. kl.sel] is opgegeven onder [Origineeltype] en [Compressie (Grijswaarden/Kleur)] is ingesteld op [Aan] onder [Scannereigensch.], kunt u [TIFF] niet selecteren onder [Meerdere pagina's].

• Zelfs als u [TIFF] selecteert onder [Meerdere pagina's], worden bestanden die in JPEG-formaat zijn opgeslagen automatisch omgezet in PDF-bestanden van meerdere pagina's en vervolgens verzonden.

Hoge compressie PDF

• U kunt [Hoge compressie PDF] niet selecteren als:

• [Opsl. op HDD + Verz.] is geselecteerd onder [Bestand opslaan].

• [Zwart/Wit: Tekst], [Z/W: Tekst / Line Art], [Z/W: Tekst / Foto], [Zwart/Wit: Foto] of [Autom. kl.sel] is geselecteerd onder [Origineeltype].

• [100 dpi] of [600 dpi] is geselecteerd als resolutie.

• [Voorvertoning] is geselecteerd.

• Het apparaat met ScanRouter-bezorgingssoftware werkt en de Capture-functie ingeschakeld is. Zie de handleidingen bij de ScanRouter-bezorgingssoftware voor meer informatie over de capture-functie.

• Adobe Acrobat Reader 5.0 / Adobe Reader 6.0 en recentere versies ondersteunen Hoge compressie PDF.

• Hoge compressie PDF-bestanden kunnen niet correct worden weergegeven met behulp van DeskTopBinder Easy Viewer. Voor meer informatie over de Capture-functie, zie de betreffende handleidingen bij de ScanRouter-bezorgingssoftware.