Het TWAIN-stuurprogramma installeren vanaf de bijgeleverde cd-rom

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u het TWAIN-stuurprogramma op een clientcomputer kunt installeren vanaf de bijgeleverde cd-rom.

Om de TWAIN-netwerkscanner te kunnen gebruiken, moet het TWAIN-stuurprogramma op een clientcomputer zijn geïnstalleerd.

1. Start Windows en stop vervolgens de cd-rom in het cd-rom-station van de clientcomputer.

Het installatieprogramma wordt gestart.

2. Klik op [TWAIN-stuurprogramma].

3. Het installatieprogramma van het TWAIN-stuurprogramma wordt gestart. Volg de instructies.