Een afzender selecteren door te zoeken in de bestemmingslijst van de bezorgingsserver

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe u een afzender kunt selecteren door deze op te zoeken in de bestemmingslijst van de bezorgingsserver.

1. Druk op [Naam afzender].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [Zoeken].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op [Naam] als u een bestemming wilt zoeken op naam.

Als u wilt zoeken op opmerking, drukt u op [Notitie].

Het soft-toetsenbord wordt weergegeven.

U kunt ook zoeken op de combinatie [Naam] en [Notitie].

4. Voer de eerste letters van de naam van de afzender in.

Als u wilt zoeken op opmerking, voert u de eerste letters van de opmerking in.

5. Druk op [OK].

6. Druk indien nodig op [Geavanceerd zoeken] om de gedetailleerde zoekcriteria op te geven en druk vervolgens op [OK].

Als u op [Geavanceerd zoeken] drukt, kunt u zoeken op [Naam] en [Notitie]. U kunt zoekcriteria opgeven als [Eerste woord] of [Laatste woord]. U kunt uw zoekbewerking verfijnen met meerdere criteria.

Schermafbeelding bedieningspaneel

7. Druk op [Zoekopdr. starten].

Bestemmingen die aan de zoekcriteria voldoen, worden weergegeven.

8. Selecteer de afzender.

9. Druk op [OK].