Basisprocedure voor het verzenden van scanbestanden met behulp van WSD (ophaaltype)

In deze paragraaf wordt de basisprocedure voor het verzenden van scanbestanden met behulp van WSD (ophaaltype) uitgelegd.

1. Op de clientcomputer klikt u op het menu [Start], gaat u naar [Alle programma's] en klikt u vervolgens op [Windows faxen en scannen].

2. Plaats een origineel op dit apparaat.

3. In het venster [Windows faxen en scannen] klikt u op het menu [Bestand], gaat u naar [Nieuw] en klikt u vervolgens op [Scannen...].

4. Wanneer er een dialoogvenster voor het selecteren van het apparaat dat u wilt gebruiken, verschijnt, selecteert u de naam van het apparaat in de lijst en klikt u vervolgens op [OK].

Het dialoogvenster [Nieuwe scan] verschijnt.

5. Maak de instellingen voor het origineeltype, scantype en invoerrichting van het origineel, enz.

Voor details raadpleegt u "Items en instellingen scanprofiel".

6. In het dialoogvenster [Nieuwe scan] klikt u op [Scannen].

Het origineel wordt gescand.

Stuur de scangegevens per e-mail als een bijlage of sla ze op als een bestand.