Bestanden versturen met behulp van WSD (ophaaltype)

Illustratie van het verzenden van scanbestanden met behulp van WSD

1. Dit apparaat

Scant originelen na ontvangst van een scanverzoek van een clientcomputer en stuurt het scanbestand vervolgens via het netwerk naar de clientcomputer.

2. Clientcomputers (WSD-compatibel)

U kunt scanbestanden opgeven en scanverzoeken versturen vanaf clientcomputers met behulp van Windows faxen en scannen of een soortgelijke toepassing. Clientcomputers kunnen bestanden ontvangen die door dit apparaat zijn gescand.