Handleidingen voor deze printer

Lees deze handleiding aandachtig door voor u dit apparaat in gebruik neemt.

Raadpleeg de handleidingen die relevant zijn voor de handelingen die u met het apparaat wilt uitvoeren.

Belangrijk

Over dit apparaat

Lees voordat u het apparaat gebruikt het gedeelte Veiligheidsinformatie van deze handleiding.

In deze handleiding vindt u uitleg over de verscheidene functies van het apparaat. Deze handleiding beschrijft het bedieningspaneel, de voorbereidingen die moeten worden genomen voor het gebruik van het apparaat, hoe u tekst kunt invoeren, hoe u de meegeleverde cd-roms kunt installeren en hoe u papier, toner, nietjes en andere verbruiksartikelen kunt vervangen.

Problemen oplossen

Bevat tips voor het oplossen van veelvoorkomende gebruiksproblemen.

Kopieer- en Document Serverhandleiding

Beschrijft de functies en bewerkingen van het kopieerapparaat en de documentserver. Raadpleeg deze handleiding ook indien u uitleg wenst over het plaatsen van de originelen.

Faxhandleiding

Beschrijft de functies en bewerkingen van het faxapparaat.

Printerhandleiding

Geeft uitleg over de functies en werking van de printer.

Scannerhandleiding

Geeft uitleg over scannerfuncties en -bewerkingen.

Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen

Geeft uitleg over hoe u het apparaat op een netwerk kunt aansluiten en hoe u het apparaat in een netwerkomgeving configureert en bedient. Er wordt ook in uitgelegd hoe u de Systeeminstellingen wijzigt en hoe u informatie registreert in het Adresboek.

Veiligheidsinformatie

Deze handleiding is bedoeld voor de beheerders van het apparaat. Hierin worden beveiligingsfuncties, die de beheerders kunnen gebruiken om geknoei met gegevens of onbevoegd gebruik van het apparaat te voorkomen, uitvoerig uitgelegd. Voor een verhoogde beveiliging adviseren wij u eerst de volgende instellingen in te voeren:

• Installeer het apparaatcertificaat.

• Schakel SSL-codering (Secure Sockets Layer) in.

• Wijzig de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder met Web Image Monitor.

Zie de Veiligheidsinformatie voor meer details.

Zorg ervoor dat u deze handleiding leest wanneer u de beveiligingsfuncties of de gebruikers- en beheerdersverificatie instelt.

PostScript 3 Supplement

Uitleg over het instellen en gebruiken van PostScript® 3TM.

VM Card Apparaathandleiding Geavanceerde eigenschapinstellingen

Geeft uitleg over hoe de geavanceerde eigenschapinstellingen op het apparaat kunnen worden ingesteld.

VM Card Webhandleiding Geavanceerde eigenschapinstellingen

Geeft uitleg over hoe de geavanceerde eigenschapinstellingen ingesteld worden met behulp van Web Image Monitor.

Overige handleidingen

• UNIX Supplement

• Verkorte Kopieerhandleiding

• Verkorte Printerhandleiding

• Verkorte Faxhandleiding

• Verkorte Scannerhandleiding

• App2Me Snel aan de slag

Opmerking

Productnaam

Algemene naam

DeskTopBinder Lite en DeskTopBinder Professional *1

DeskTopBinder

ScanRouter EX Professional *1 en ScanRouter EX Enterprise *1

De ScanRouter-bezorgingssoftware.

Copy Data Security Unit Type F

Copy Data Security Unit

*1 Optioneel