Handelsmerken

Adobe, Acrobat, Acrobat Reader, Adobe Type Manager, PageMaker, PostScript en Reader zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Apple, Bonjour, Macintosh, Mac OS en TrueType zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de Verenigde Staten en in andere landen.

Het woordmerk en logo's van Bluetooth® zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en ieder gebruik van dergelijke merken door Ricoh Company, Ltd. is onder licentie.

Microsoft®, Windows®, Windows Server® en Windows Vista® zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Statee en/of andere landen.

UNIX® is een gedeponeerd handelsmerk van The Open Group.

Andere productnamen in deze handleiding dienen alleen ter aanduiding en kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren. Wij maken geen enkele aanspraak op enig recht op deze merken.

De eigennamen van de Windows-besturingssystemen zijn: