Problemen oplossen met het gebruik van USB

De volgende tabel bevat een overzicht van algemene problemen die zich kunnen voordoen bij de installatie van printerstuurprogramma's voor gebruik met een USB-interface, en de oplossingen voor deze problemen.

Probleem

Oplossing

Het apparaat wordt niet automatisch herkend.

Schakel het apparaat uit, sluit de USB-kabel opnieuw aan en zet het apparaat weer aan.

Windows heeft de USB-instellingen al geconfigureerd.

Open Apparaatbeheer van Windows en verwijder eventuele apparaten die voor conflicten zorgen onder [Universal Serial Bus-controllers] of [USB-Controller]. Naast de conflicterende apparaten staat een geel pictogram met [!] of [?]. Let op dat u geen vereiste apparaten per ongeluk verwijdert. Zie de Windows Help-functie voor meer informatie.