Wanneer u gebruik maakt van het PostScript 3-printerstuurprogramma

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een Windows-computer die als NetWare-client wordt gebruikt, instelt bij gebruik van het PostScript 3-printerstuurprogramma.

Belangrijk

Volg de onderstaande procedure om het PostScript 3-printerstuurprogramma in te stellen.

1. Open de printereigenschappen in het venster [Printers] of [Printers en faxapparaten].

2. Klik op het tabblad [Apparaatinstellingen].

3. Selecteer [Nee] in [CTRL-D vóór elke opdracht verzenden:] en [CTRL-D na elke opdracht verzenden:] en klik op [Toepassen].

4. Klik op [OK] om het eigenschappenvenster van de printer te sluiten.