Herstel-/parallel afdrukken inschakelen

Als er geen instellingen beschikbaar zijn op het tabblad [Herstel-/parallel afdrukken], volgt u onderstaande procedure.

1. Start SmartDeviceMonitor for Client en klik met de rechtermuisknop op het pictogram SmartDeviceMonitor for Client in de taakbalk.

2. Ga naar [Eigenschap], klik op [Instellingen van uitgebreide functies] en vink vervolgens het selectievakje [Herstelafdrukken/parallel afdrukken instellen voor elke poort] aan.

3. Klik op [OK] om het dialoogvenster [Instellingen van uitgebreide functies] te sluiten.