Het PostScript 3-printerstuurprogramma (Windows 7, Windows Server 2008 R2)

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u het PostScript 3-printerstuurprogramma onder Windows 7 of Windows Server 2008 R2 installeert voor gebruik op de WSD-poort.

Belangrijk

1. Sluit alle toepassingen die momenteel worden uitgevoerd.

2. Klik in het [Start]-menu op [Computer].

3. Klik op [Netwerk].

4. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van het apparaat en klik vervolgens op [Installeren].

De installatie van het stuurprogramma wordt automatisch gestart.

Indien het bericht "Het stuurprogramma voor het apparaat is niet geïnstalleerd" verschijnt, sluit dan het bericht en ga verder met stap 5.

5. Klik in het menu [Start] op [Apparaten en printers].

6. Klik op [Printer toevoegen].

7. Klik op [Lokale printer toevoegen].

8. Vink het vakje bij [Bestaande poort gebruiken:] aan en selecteer een WSD-poort.

9. Klik op [Volgende].

10. Klik op [Heb schijf...].

11. Plaats de cd-rom in het cd-romstation.

Klik op [Sluiten] als het dialoogvenster [Automatisch afspelen] wordt geopend.

12. Klik op [Bladeren...] en specificeer vervolgens een locatie voor het printerstuurprogramma.

Als station D het cd-romstation is, zijn de bronbestanden van het printerstuurprogramma opgeslagen op de volgende locatie: "D:\X86 of X64\DRIVERS\PS\XP_VISTA of X64\MUI\DISK1".

13. Klik op [OK] om het venster [Installeren vanaf schijf] te sluiten.

14. Selecteer de fabrikant en de modelnaam van het apparaat dat u wilt gebruiken en klik dan op [Volgende].

15. Volg de instructies op de schermen.

Afhankelijk van uw behoeften, wilt u misschien de apparaatnaam wijzigen, het apparaat als standaardprinter instellen en/of de printer delen en een testpagina afdrukken.

16. Klik op [Voltooien].

Als de installatie is geslaagd, wordt het pictogram van de printer die op de WSD-poort is aangesloten, toegevoegd aan het venster [Apparaten en printers].